fbpx

Kan ik met ecocheques betalen bij Center Parcs?

Stel: je hebt nog een pak eco-cheques liggen waarmee je niet weet wat te doen. Hoe gek zou het dan niet zijn dat je deze gewoon kunt gebruiken voor het boeken van je verblijf bij Center Parcs!

Meer nog dan gek want het is namelijk mogelijk om je vakantie of activiteit in een Center Parcs vakantiepark (in België) te boeken en dus betalen met ecocheques. Dit is mogelijk omdat Center Parcs het “groene sleutel” certificaat heeft ontvangen. Dit staat voor duurzaamheid, eco-activiteiten, minder chloor in het zwembadwater, enzovoort.

Je kan je verblijf betalen met ecocheques op twee manieren: ofwel bij een online boeking ofwel via een telefonische boeking. We hebben ze hieronder stap voor stap uitgelegd (bron: https://www.centerparcs.be/).

Online boeken met ecocheques

1. Boek je verblijf in alle Belgische parken via centerparcs.be.
2. Selecteer in stap 3 van het boekingsproces ‘Ecocheques’ als betaalmethode. Lijkt ons logisch 😉
3. Betaal je verblijf volgens de normale procedure.
4. Ter plaatse op het park kan je je Ecocheques inwisselen. Het reeds betaalde bedrag wordt terugbetaald via overschrijving binnen de 7 werkdagen.

Ook in de webshop?

1. Boek je verblijf in alle Belgische parken via het nummer 070 224 900 (€0,30/min.) en geef duidelijk aan dat je met Ecocheques wenst te betalen. 
2. Je betaalt € 150 voorschot bij je boeking. Het reeds betaalde voorschot van € 150 kan je ter plaatse ook met je ecocheques betalen (volledig of gedeeltelijk). Dit gedeelte (max. € 150) krijg je via overschrijving terug (binnen 4 weken na vertrek).
3. Ter plaatse bij check-in op het park betaal je met je Ecocheques.

Opgelet, voor beide betaalwijzen dienen de digitale of papieren Ecocheques (van Edenred, Sodexo of Monizze) minstens geldig te zijn tot de dag dat je gaat betalen aan de receptie op het park.

Waar kan ik nog betalen met ecocheques?

Heb je nog ecocheques over na je verblijf in Center Parcs? Dan hebben we voor jou een handige lijst met winkels gemaakt waar je energiezuinige producten kan kopen met ecocheques.

BEKIJK DE LIJST >

Bron: centerparcs.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *