fbpx

Hoe effecten toevoegen in Snapchat?

Snapchat verbergt een paar leuke effecten, zoals de Black & White, Sepia en negatieve filter. Deze kon je vroeger activeren door respectievelijk ‘B&w…’, ‘Sepia…’ en ‘negative…’ in te geven via je toetsenbord. Door een Snapchat update in 2014, werken deze effecten echter  niet meer. Nu deze het niet meer doen, ging ik op zoek naar hoe je in de 2014 versie deze filters wel kan activeren. Dit is in 3 stappen wat je moet doen om je foto’s opnieuw een speciaal effect mee te geven:

Stap 1: Filters activeren

(1) Tik in Snapchat rechtsboven op het tandwiel. (2) Kies dan onder Aanvullende services > Beheren. (3)  Zet binnen beheren alle bolletjes op groen. Voornamelijk de bovenste, namelijk ‘Filters’, dient zeker op groen komen te staan, want enkel op deze manier is de mogelijkheid voor het toevoegen van effecten geactiveerd.

snapchat filters activeren 1 snapchat filters activeren 2 snapchat filters activeren 3

Stap 2: Maak een foto

(4) Neem nu een foto in Snapchat.

snapchat effecten toevoegen 1

Stap 3: Swipe links = Effect

Door je vinger rechts op de foto te plaatsen en naar links te swipen, zie je achtereenvolgens de volgende effecten op de Snapchat foto toegepast:
(5) het sepia effect
(6) het negatief effect
(7) zwart-wit effect
(8) snelheid toevoegen aan foto
(9) temperatuur weergeven
(10) klok met het uur toevoegen

snapchat effect sepia snapchat effect negatief snapchat effect zwartwit snapchat effect snelheid snapchat effect temperatuur snapchat effect klok met uur

 

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

1 gedachte over “Hoe effecten toevoegen in Snapchat?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *