fbpx

Hoe laat en waar is de Euromillions trekking?

Euromillions is een trekkingspel dat met zijn slogan ‘Word schandalig rijk’ veel mensen aan het dromen zet. Er vallen immers telkens hoge bedragen te winnen van minimum 17 miljoen euro. Maar waar, welke dagen en om welk uur vindt de Euromillions trekking precies plaats? Met die vraag contacteerden we de website van E-lotto, de website van de Nationale Loterij.

Waar wordt Euromillions getrokken?

De EuroMillions trekking vindt plaats in Parijs, de hoofdstad van Frankrijk. Vanuit welke landen men dan kan meespelen? Wel, vanuit 9 landen kunnen mensen meespelen op Euromillions: Oostenrijk, België, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Portugal, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Hoe laat vind Euromillions trekking plaats?

De trekking vindt 2 dagen per week plaats: Elke dinsdag- en vrijdagavond vindt er een trekking plaats om 21u00 onze tijd onder toezicht van een gerechtsdeurwaarder.

Wanneer is de Euromillions uitslag bekend?

De resultaten worden 2 uur na de trekking om 23u00 bekend gemaakt op geassocieerde websites.

Word jij schandalig rijk?

Als je wil meespelen op Euromillions, dan is het tegenwoordig natuurlijk veel makkelijker om online mee te spelen dan elke keer op zoek te moeten gaan naar een krantenwinkel waar je mee kan spelen op Euromillions.

Euromillions spelen >
The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *