fbpx

Hoe Facebook fotos verbergen en niet openbaar maken?

Standaard zijn alle foto’s van je Facebook profiel voor iedereen – ook voor niet-vrienden – zichtbaar. Je kan de privacy van elke foto van je Facebook profiel individueel bepalen. Eigenlijk is het niet zo moeilijk, je moet alleen eerst te weten komen waar te zoeken. In onderstaand artikel leggen we je uit hoe je je Facebook foto’s voor de buitenwereld kan afschermen.

Stap 1 – Open de Facebook foto

Ga in je album naar de foto die je wil afschermen voor de buitenwereld door erop te dubbelklikken. De foto opent zich dan in het groot.

facebook fotos verbergen 1

Stap 2 – Klik op de wereldbol onder je naam

Meteen onder je naam is er een wereldbol symbool waar je kan op klikken. In het menu dat zich uitvouwt, kan je de privacy instellingen van die specifieke foto bewerken:
Iedereen= De foto is voor iedereen (ook niet-vrienden) zichtbaar.
Vrienden = De foto is enkel voor jouw vrienden (en van diegene die in de foto getagd zijn) zichtbaar. Dit vind ik persoonlijk de beste instelling.
Alleen ik= De foto is enkel voor jou zichtbaar, niemand anders kan hem zien.

facebook fotos verbergen 2

Stap 3 – De foto is verborgen

We zien dat de wereldbol is veranderd in een vrienden symbool en de foto dus niet langer openbaar is. De foto is nu enkel voor vrienden zichtbaar.

facebook fotos verbergen 3

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

2 gedachten over “Hoe Facebook fotos verbergen en niet openbaar maken?”

  1. Ik zou ook wel graag willen weten hoe ik er voor kan zorgen dat alleen mijn vrienden mijn foto’s kunnen zien en verder niemand anders.

    groetjes
    dennis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *