fbpx

Hoe Facebook like verwijderen?

Stel, je hebt iets geliked op Facebook, een pagina of statusupdate, maar wil je like terug verwijderen. Hoe doe je dat dan?

Mogelijkheid 1: Een Facebook pagina niet meer liken. Zoek via de zoekbalk naar de betrokken pagina. Onder de omslagfoto zie je staan ‘Vind ik leuk’. Daar ga je met je muis op staan tot het menu eruit komt. Dan duidt je aan ‘Vind ik niet meer leuk’. Je like is nu verdwenen.

Mogelijkheid 2: Een statusupdate of foto niet meer liken. Ga naar de betrokken statusupdate of foto (deze kan je vinden op de profielpagina van de betrokken persoon) waaronder je zal zien staan ‘Vind ik niet meer leuk’. Daar klik je op, waardoor je like zal verwijderd worden.

facebook like verwijderen 1 facebook like verwijderen 2

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

3 gedachten over “Hoe Facebook like verwijderen?”

 1. dieuwke hoen

  Beste,

  Wat ik ook doe mijn like van knuzdating blijft op facebook staan. Zo ook dan mijn foto bij facebook op knuz pagina. Sterker nog ik had niet eens knuzdating geliked en toch gaf facebook dat aan hij mijn likes en stond ik op eregalerij van facebook op knuzsite. Nu heb iik facebook en knuz al gemaild. Maar facehook zwijgt en knuz geeft als antwoord mijn profielfoto bij fachook weghalen en dan is het opgelost. Ja dat is ook zo tot iik een andere foto op facebookplaats en dan staat die andere foto ineens op knuz in like lijst van facebook. Ik wil perse prive (facebook) en knuz gescheiden houden, maar wordt nu met voeten getreden. Kunt u mij helpen wat te doen? Want liken en disliken helpt hlijkbaar niet bij mij.

  Met vriendelijke groet,

  Dieuwke Hoen

  1. Hallo Dieuwke,
   Bedoel je dan enkel dat je foto nog zichtbaar is in de lijst personen die Knuz dating liket? Want in dat geval hoef je je niet te veel zorgen te maken hoor, anderen mensen kunnen bij een pagina geen lijst zien van wie deze pagina liket (tenzij ze bevriend zijn met jou, want dan krijgen ze de melding “Vriend X vindt deze pagina leuk”). Alleen de beheerder van de Knuz dating Facebook page kan dat zien.

   Normaal kan je wel naar de pagina in kwestie gaan en als je klikt op vind ik leuk, de optie Vind ik niet meer leuk aanklikken, heb je die al geprobeerd?

   Groeten,
   Johan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *