fbpx

Facebook tijdlijncontrole: Hoe berichten op tijdlijn goedkeuren?

Ja soms heb je wel eens vrienden die je graag beetnemen door die ene zatte foto van jou op je tijdlijn te plaatsen. Grappig, maar minder grappig is het als je familie en andere vrienden meekijken op die foto.

Om zo’n dingen te vermijden is het dus interessant om Facebook tijdlijn controle in te schakelen. Deze tool zorgt ervoor dat je berichten eerst moet goedkeuren voor ze op je tijdlijn verschijnen. We tonen hoe je 1) deze dienst activeert en 2) berichten kan toelaten of weigeren.

1) Facebook tijdlijncontrole activeren

Stap 1: Login op je Facebook account en klik rechtsboven op het pijltje. Kies vervolgens Instellingen in het dropdown menu.

facebook tijdlijncontrole 1

Stap 2: Selecteer “Tijdlijn en taggen” in het linkermenu

facebook tijdlijncontrole 2

Stap 3: Bij “Berichten controleren waarin je door vrienden bent getagd voordat ze op je tijdlijn worden weergegeven” kies je Bewerken

facebook tijdlijncontrole 3

Stap 4: Zet de status van de Tijdlijncontrole functie op Ingeschakeld.

facebook tijdlijncontrole 4

 

2) Hoe bericht op je tijdlijn goedkeuren of weigeren?

Stap 5: Wanneer je inlogt op je profiel, klik je bovenaan op je naam en vervolgens op Activiteitlogboek weergeven (te vinden in je omslagfoto)

facebook tijdlijncontrole 5

Stap 6: Linksboven in het menu zie je dan het item Tijdlijncontrole staan

facebook tijdlijncontrole 6

Stap 7: Standaard wordt elk bericht verborgen, maar je kan het manueel toevoegen door te klikken op Toevoegen aan tijdlijn.

facebook tijdlijncontrole 7

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

1 gedachte over “Facebook tijdlijncontrole: Hoe berichten op tijdlijn goedkeuren?”

  1. jurgen Braeckman

    Hallo, het is verschrikkelijk irritant om foto’s, berichten etc te zien van mensen die vrienden zijn van vrienden en waar ik geen bal mee te maken heb. Kan je dat op de een of andere manier uitschakelen?
    Mvg Jurgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *