fbpx

Hoe Facebook en Twitter koppelen?

Facebook en Twitter aan elkaar koppelen, maakt het een pak simpeler voor je om alles met je vrienden en volgers te delen. Zo dien je niet telkens alles dubbel te posten. Facebook en Twitter koppelen doe je zo:

Zorg er eerst voor dat je ingelogd bent op Facebook
Stap 1: Surf dan naar www.facebook.com/twitter
Stap 2: Maak de koppeling. Door te klikken op ‘Koppel mijn profiel aan Twitter’
Stap 3: App autoriseren. Geef Facebook de toestemming je Twitter data te gebruiken door te klikken op ‘App autoriseren’.
Stap 4: Kies de soorten gekoppelde updates. Wil je alleen je statusupdates koppelen? Of ook alle foto’s, video’s, enz.? Je kan in deze stap aanduiden wat je precies wil koppelen. Nadien kies je voor ‘Wijzigingen opslaan’.
Stap 5: De accounts zijn nu gekoppeld. Vanaf nu zijn de accounts aan elkaar gekoppeld. Hierdoor win je veel tijd en hoef je niet telkens alles dubbel te posten.

Als je het correct doet, zie je de volgende schermen passeren:

facebook en twitter koppelen 1 facebook en twitter koppelen 2 facebook en twitter koppelen 3 facebook en twitter koppelen 4

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

2 gedachten over “Hoe Facebook en Twitter koppelen?”

  1. Goedemorgen,

    En hoe werkt het als je tweets op facebook komen te staan? Heb de 2 via facebook ontkoppeld maar elke tweet komt nog gewoon op mijn tijdlijn te staan. Dit wil ik niet meer. HELP?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *