fbpx

Hoe gepersonaliseerde mailbox aanmaken?

Hoe leuk zou het niet zijn dat je je eigen gepersonaliseerde mailbox of mailadres zou hebben? Eentje volledig op maat/naam gemaakt of gewoonweg een naam voor je mail waar je al lang mee in je hoofd zat.

Nog leuker is dat het absoluut geen droom is! Je kan eenvoudigweg je eigen mailadres ontwerpen. Uiteraard kan dat niet gratis zoals bij de hotmails of gmails van deze wereld. Maar hoe vaak ben je al niet een mailadres tegengekomen waar je dan achter je naam een cijfertje moet zetten? Daar gaan we nu komaf mee maken! 🙂

Hoe domeinnaam registreren?

Er zijn verschillende aanbieders van mailboxen maar wij hebben de beste ervaringen met Combell. Ga naar de website van Combell en je krijgt onderstaand scherm te zien:

OPEN HIER DE WEBSITE >

Zoals je kan zien en zoals ik eerder al aangaf, is een gepersonaliseerde mailbox niet gratis. Er zijn zijn verschillende prijzen maar de goedkoopste is vaak de beste. Je moet natuurlijk wel bekijken wat je met je mailbox van plan bent (bedrijven gaan eerder voor expert gaan dan voor essential).

Klik op bestellen, bijvoorbeeld bij “Essential”. Je krijgt in de volgende stap de vraag voor welk domein je een mailadres wenst. Je kan immers geen mailbox creëren zonder dat het gekoppeld is aan een domeinnaam.

Hopelijk bestaat het domein dat je in gedachten had nog niet 🙂 Je krijgt dan het volgende scherm te zien.

Voeg nu alles toe aan je winkelmandje. Je ziet meteen wat een gepersonaliseerde mailbox je gaat kosten. Ga nu verder om je gegevens in te vullen en je bestelling af te ronden.

Veel plezier met je gepersonaliseerde mailbox! En laat hieronder in een reactie zeker weten welk mailadres je gekozen hebt. 😉

Bron: combell.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *