fbpx

Hoe KBC prepaid Mastercard kaart opladen?

De KBC prepaid Mastercard is een plezier van een betaalkaart om in huis te hebben: Je kan er immers overal ter wereld online mee betalen en deze kaart is superveilig: In theorie kunnen fraudeurs je immers maximum het bedrag afhandig maken dat op de kaart is opgeladen. Dat is meteen het grote verschil met een klassieke kredietkaart. We raden je dan ook aan om steeds kleine bedragen naar je kaart op te laden.

De eerste vraag is natuurlijk: Hoe kan ik geld opladen naar mijn KBC prepaid kaart? Dat leggen we je haarfijn uit in onderstaand stappenplan:

Stap 1: Om te kunnen starten, heb je natuurlijk eerst een prepaid Mastercard van KBC nodig. Heb je nog geen kaart in je bezit? Dan kan je die gewoon makkelijk hier online aanvragen bij KBC.

Stap 2: Login op je KBC account om op je dashboard te komen. Daar selecteer je de prepaid kaart in je accountoverzicht.

Stap 3: Selecteer bovenaan de optie ‘Beheer kaart’

Stap 4: Zoek links onderaan naar een grijze link ‘Prepaid laden’. Deze link is moeilijk terug te vinden, maar is wel essentieel in dit verhaal.

Stap 5: Selecteer de opdrachtgevende rekening (normaal gaat dit je zichtrekening zijn) en het bedrag dat je wil overschrijven naar je prepaid kaart (in dit voorbeeld: 100€). Kies vervolgens onderaan voor ‘Bewaren’.

Laatste stap: Steek de KBC kaart van je zichtrekening in je kaartlezer en volg de instructies die je op je scherm ziet verschijnen. Van zodra je de overschrijving hebt gedaan, verschijnt het geld op je prepaid Mastercard en kan je overal ter wereld online bestellen. Veel plezier!

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

2 gedachten over “Hoe KBC prepaid Mastercard kaart opladen?”

  1. Joseph Verhasselt

    hoi Ik heb een vraagje ik wil een storting op de kaart van KBC Prepaid van mij vrouw maar ik ben ander bank . hoe kan ik overschrijven mijn bank naar KBC Prepaid graag hoor ik nog van jou Dank u Joseph

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *