fbpx

Hoe abonnement Testaankoop opzeggen?

Test Aankoop heeft een interessant magazine waar zo’n 330.000 mensen op geabonneerd zijn. Wat nu als u een abonnement hebt en dit magazine op een dag niet meer wenst te ontvangen? Want blijkbaar is het mogelijk om online in te tekenen op een abonnement van Test Aankoop, maar kan u zich niet online terug uitschrijven. Niet echt logisch dachten wij, dus gingen we na hoe we ons kunnen afmelden van dit abonnement.

Er zijn enkel 2 manieren om uw Test Aankoop abonnement op te zeggen:

Optie 1: Online formulier

U kan de ‘dienst abonnementen’ per e-mail (eigenlijk is het een online formulier) bereiken via deze pagina: https://www.test-aankoop.be/Contact/Contact?contactType=admin . Deze pagina is er specifiek om vragen te stellen over uw abonnement of een opzegging te doen. Let er wel op dat u al uw abonnementgegevens en nummer meestuurt bij de opzegging.

Optie 2: Per telefoon

U kan de dienst abonnementen en bestellingen telefonisch contacteren op het telefoonnummer 02/542.32.00. Aan die mensen geeft u per telefoon uw abonnementsgegevens door en geeft u aan dat u wenst op te zeggen. Nadien zullen zij de administratieve regeling hiervan in orde brengen.

Opmerking: Gebruik 1 van beide opties hierboven om Test-Aankoop te contacteren en dus niet het reactieformulier hieronder om uw abonnement stop te zetten.

Het kan anders: Test-Aankoop online opzeggen via sepastop.eu

Geen zin om dit allemaal zelf te regelen? Geef je opzegging uit handen en laat sepastop het doen. Zij sturen een aangetekende brief op voor jou. Regel dit makkelijk online en ontvang een verzendbevestiging met track & trace code: surf naar sepastop.eu.

Het online opzegformulier ziet er zo uit:
Testaankoop abonnement opzeggen

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

19 gedachten over “Hoe abonnement Testaankoop opzeggen?”

 1. Zaenen Francois

  Ik zou graag testaankoop willen opzeggen
  Zaenen Francois aansluitingsnummer 23366236-38
  MVG
  Zaenen

 2. De Bleecker Frans

  Ik stuurde een aangetekend schrijven om test aankoop en budget recht op te zeggen, maar de brief kwam terug…
  Hoe moet het nu verder?

  Mvg

 3. Bij het afsluiten van een proefabonnement werd er een tablet beloofd. Tot heden na 3 maanden heb ik nog steeds geen enkel van de beloofde geschenken ontvangen.

 4. Beste

  Ik heb reeds 2-maal een mail gestuurd naar TA om te vragen of mijn abonnement stopgezet kan worden, en 1-maal via aangetekend verzenden.

  Op beide heb ik nog steeds geen antwoord gekregen.
  Kan ik zelf die domiciliering stopzetten? Of dan toch maar eens bellen (en nog maar eens geld op doen voor hen…)

  Alvast bedankt

  Met vriendelijke groeten

  1. Nick Van Ranst

   Beste Annita, wij kunnen je abonnement niet opzeggen. Wij hebben immers niets te maken Testaankoop en kunnen je dus niet verder helpen. Gebruik bovenstaande uitleg om je abonnement op te zeggen. Succes!

 5. Ongelooflijk dat er nog mensen zijn die, na de duidelijke uitleg hoe je je TA lidmaatschap moet opzeggen, nog denken dat Hoedoen.be het voor hen kan doen…

 6. TA houdt de mensen voor zot.Mijn man belde en ze zegden dat hij het boekje zelf nodig had om alles stop te zetten.Hoe schandalig allemaal.Hopelijk zijn we er snel vanaf.

 7. Schandalig, een organisatie om consumenten te beschermen het zo omslachtig maken om een domiciliëring op te zeggen. Bij wie kan je terecht om daarover te klagen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *