Hoe abonnement Testaankoop opzeggen?

Test Aankoop heeft een interessant magazine waar zo’n 330.000 mensen op geabonneerd zijn. Wat nu als u een abonnement hebt en dit magazine op een dag niet meer wenst te ontvangen? Want blijkbaar is het mogelijk om online in te tekenen op een abonnement van Test Aankoop, maar kan u zich niet online terug uitschrijven. Niet echt logisch dachten wij, dus gingen we na hoe we ons kunnen afmelden van dit abonnement.

Er zijn enkel 2 manieren om uw Test Aankoop abonnement op te zeggen:

Optie 1: Online formulier

U kan de ‘dienst abonnementen’ per e-mail (eigenlijk is het een online formulier) bereiken via deze pagina: https://www.test-aankoop.be/Contact/Contact?contactType=admin . Deze pagina is er specifiek om vragen te stellen over uw abonnement of een opzegging te doen. Let er wel op dat u al uw abonnementgegevens en nummer meestuurt bij de opzegging.

Optie 2: Per telefoon

U kan de dienst abonnementen en bestellingen telefonisch contacteren op het telefoonnummer 02/542.32.00. Aan die mensen geeft u per telefoon uw abonnementsgegevens door en geeft u aan dat u wenst op te zeggen. Nadien zullen zij de administratieve regeling hiervan in orde brengen.

Opmerking: Gebruik 1 van beide opties hierboven om Test-Aankoop te contacteren en dus niet het reactieformulier hieronder om uw abonnement stop te zetten.

Het kan anders: Test-Aankoop online opzeggen via sepastop.eu

Geen zin om dit allemaal zelf te regelen? Geef je opzegging uit handen en laat sepastop het doen. Zij sturen een aangetekende brief op voor jou. Regel dit makkelijk online en ontvang een verzendbevestiging met track & trace code: surf naar sepastop.eu.

Het online opzegformulier ziet er zo uit:
Testaankoop abonnement opzeggen

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan Van Asch (toon alles)

19 reacties

Leave a Comment