fbpx

Hoe betalen bij Bonprix?

Heb je een mooi kleedje gezien op de webshop van Bonprix.be maar wil je eerst weten hoe je kan betalen? Dan zit je hier op het goede adres! We hebben voor je uitgezocht en opgelijst van welke betaalmogelijkheden je bij Bonprix kan gebruik maken:

OPEN HIER DE WEBSITE >

Bancontact

De meest gebruikte vorm van betalen. Als alles op vooraad is wordt je bestelling met in orde gebracht. Deze betaalmethode is ook eenvoudig in het geval van een terugbetaling van een retour.

Creditcard

Het is mogelijk om te betalen met VISA of MasterCard. Het bedrag wordt automatisch van je rekening afgeboekt als je artikelen worden verzonden.
Deze betaalmethode is eveneens eenvoudig in het geval van een terugbetaling van een retour.

Betaling na ontvangst 

In dit geval moet je binnen de 10 dagen na ontvangst van de producten betalen. Hieraan zijn wel 3,99€ administratiekosten verbonden.

Achteraf betalen kan je eenvoudig met creditcard of Bancontanct via “Mijn bonprix” op de website.

OPEN HIER DE WEBSITE >

PayPal

Ook PayPal is een betaalwijze die ze bij Bonprix accepteren. Hiervoor moet je natuurlijk we eerst een PayPal rekening hebben (ontdek hier hoe je een dergelijke rekening opent).

Onder rembours

Onder rembours betekent eenvoudigweg betalen wanneer er aan huis wordt geleverd. Opgelet, in dit geval rekent Bonprix de vaste verzendkosten van 5 € aan vermeerderd met een toeslag van 3,99 €. Een duurdere manier van betalen als je het ons vraag. Ook kan je met deze betaalwijze niet hoger gaan dan 350€ per bestelling. Niet zo interessant voor de shopaholics onder ons 😉

Bron: bonprix.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *