fbpx

Hoe contact opnemen met Belvilla klantenservice?

Op de website van Belvilla vakantiehuizen kan je een vakantie boeken in meer dan 20 landen en heb je de keuze uit meer dan 40.000 unieke vakantiehuizen. Niet onlogisch dat er dan veel vragen zijn over de werking, over het annuleren of aanpassen van een boeking, over het toevoegen van een kortingscode aan een bestelling, enzovoort. Volgens de website belvilla.be wordt beweerd dat ze 24 op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar zijn. Lijkt ons heel straf… We hebben de verschillende contactmogelijkheden van de klantenservice van Belvilla op een rijtje gezet:

OPEN HIER DE WEBSITE >

Telefoonnummer Belvilla

03 808 09 54

Elke werkdag van 8u30 tot 16u30 en op zaterdag van 9u00 tot 13u30.

Mailadres Belvilla

info@belvilla.be

Of je effectief ook reactie krijgt op die mailadres is niet gegarandeerd. Je kan daarnaast altijd het contactformulier op de website invullen: https://nl.belvilla.be/klantenservice Opgelet, de antwoordtijd hiervan kan oplopen tot maar liefst 8 werkdagen!

OPEN HIER DE WEBSITE >

Facebookbericht sturen Belvilla

Als we de commentaren op de Facebook pagina van Belvilla mogen geloven dan is er van de 24op24 bereikbaarheid niet veel sprake. Niet binnengeraken via telefoon, lang moeten wachten, etc. Belvilla zelf reageert steeds dat er een FB-bericht moest gestuurd worden zodat ze snel konden helpen. Daarom lijkt het ons beter om dringende vragen meteen te stellen via de Facebook chat. Je vindt de Facebookpagina hier.

Adresgegevens Belvilla

Wil je graag een brief versturen dan doe je dit best naar het adres in Nederland. In België is er immers geen vestiging terwijl de hoofdzetel in Zwitserland is.

  • Klantenservice Belvilla
  • Postbus 2051
  • 5600 CB Eindhoven
  • Nederland

Bron: belvilla.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *