fbpx

Hoe Daisycon contacteren?

Als je bekend bent met affiliatie marketing, dan heb je zeker als van Daisycon gehoord. Wil je trouwens meer weten over affiliate marketing, lees dan zeker dit artikel dat we hierover geschreven hebben. In dat artikel hebben we het over affiliate netwerken en daar is Daisycon dus een voorbeeld van. We hebben zelf de nodige ervaring met dit netwerk en vinden het een zeer toegankelijke en overzichtelijke tool om mee aan de slag te gaan. Als publisher zijnde althans, de adverteerderskant (= bedrijven die producten willen verkocht krijgen) hebben we nog niet kunnen zien.

Zou je zelf ook graag geld willen verdienen door het promoten van producten en/of diensten van anderen op je website? Dan kan je hier een gratis account aanmaken. Wil je graag eerst contact met hen opnemen dan zijn er verschillende manieren om dit te doen:

per telefoon

03 808 6225

Of +32 3 808 6225 als je belt vanuit het buitenland naar België.

per mail

belgium@daisycon.com

contactformulier website

Je kan ook naar hun website gaan door op onderstaande button te klikken. Vul daar het contactformulier in (klik op “contact” in de menu balk bovenaan):

OPEN HIER DE WEBSITE >

adres kantoor

Daisycon, part of Linehub
Kantoor Fosbury & Sons
Mechelsesteenweg 271, suite 1.08
2018 Antwerpen

Bron: www.daisycon.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *