fbpx

Hoe de waterpas op je iPhone gebruiken?

Wat bijna niemand weet is dat er een waterpas-app standaard op je iPhone staat. Je hoeft hiervoor dus geen extra app te downloaden. De reden waarom niemand dit weet is omdat de waterpas wel heel erg goed verstopt zit. Hij zit immers achter de kompas-app. Onderstaande stappen tonen hoe je de waterpas op je iPhone kan gebruiken:

Stap 1: ga naar kompas-app

Zoek de kompas-app op je iPhone en open deze.

Stap 2: kalibreer het kompas

Alvorens het kompas te kunnen gebruiken moet je deze eerst kalibreren door je iPhone te kantelen zodat het rode bolletje de cirkel volledig rond maakt.

Stap 3: swipen voor waterpas

Je ziet nu dat er 2 bolletjes onderaan het venster van de kompas zijn. Achter het tweede bolletje zit de de waterpas. Veeg naar rechts om naar de waterpas te gaan.

Stap 4: waterpas gebruiken

Je kan nu de waterpas gebruiken (zowel horizontaal als verticaal). 100% vertrouwen op de waterpas van je iPhone lijkt me niet aangeraden. Ik ga er van uit dat je toch met een marge van 1 à 2 graden moet rekening houden.

waterpas-iphone

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *