fbpx

Hoe Instagram aan Facebook koppelen?

Het is mogelijk om je Instagram account te koppelen aan je Facebook account. Dit houdt in dat de foto’s die je post op Instagram ook op je tijdlijn van Facebook verschijnen. Heel handig want je moet geen twee keer dezelfde foto gaan uploaden. Hoe het koppelen van Instagram aan Facebook in zijn werk gaat, kan je hieronder volgen. We hebben de stappen doorlopen op een iPhone (iOS besturingssysteem).

Stap 1: ga naar Instagram

Open Instagram op je iPhone.

Stap 2: ga naar je profiel

Ga nu naar je profiel. Dit doe door op het icoontje rechts onderaan te tikken.

Stap 3: ga naar instellingen

Ga vervolgens naar de instellingen van je account. Deze zijn terug te vinden rechts bovenaan (tikken op het tandwieltje).

Stap 4: ga naar instellingen voor delen

Swipe nu naar beneden tot je “instellingen voor delen ziet staan. Tik hier op.

Stap 5: koppelen met Facebook

Koppelen met Facebook gebeurt eenvoudigweg door op Facebook te tikken. Als je Facebook-app op je iPhone is ingesteld dan wordt er automatisch een link gemaakt met je Facebook-profiel. Let op, ben je met Facebook met een ander profiel ingelogd, dan wordt hiermee gekoppeld. Check dus vooraf goed met welk profiel er op Facebook is ingelogd.

instagram-facebook-koppelen

Tip!

Je kan ook een koppeling maken op een andere manier. In de laatste stap van het posten van een foto op Instagram (zie foto onder) kan je immers ook kiezen om je foto meteen te plaatsen op je Facebook tijdlijn. Dit is wel echter eenmalig terwijl de eerste methode permanent de koppeling zal maken met Facebook.

instagram-facebook-koppelen2

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *