fbpx

Hoe Disney+ abonnement opzeggen?

Zou je graag je abonnement op Disney+ verwijderen dan kan dat op een eenvoudige manier. Je kan je abonnement te allen tijden opzeggen. We hebben hieronder uitgeschreven hoe je in enkele stappen Disney+ kan opzeggen.

Je Disney+ abonnement opzeggen betekent niet dat je Disney+ account verwijderd wordt. Dit blijft gewoon behouden. Om ook je Disney+ account op te zeggen moet je andere stappen ondernemen.

We tonen hieronder hoe je je abonnement bij Disney+ opzegt als je de factuur ook van Disney+ zelf ontvangt. Als je abonnement via een derde partij verloopt (Google, Apple, Amazon,…) dan ga je anders te werk moeten gaan.

Disney+ abonnement opzeggen: stappenplan

Stap 1: Log in op je Disney+ account op een computer of via een mobiele browser

Stap 2: klik door op Profiel (meestal rechts bovenaan). Het menu klapt uit en klik vervolgens op Account.

Stap 3: ga nu naar Abonnement en kies je Disney+ abonnement dat je wilt opzeggen.

Stap 4: je krijgt een overzicht van het abonnement. Onderaan kan je vervolgens klikken op Abonnement opzeggen.

Stap 5: je kan nu nog een reden opgeven waarom je wilt opzeggen. Is optioneel, je kan gewoon ook doorgaan naar onderaan om de opzegging te voltooien.

Stap 6: tot slot moet je toch nog één keertje aanduiden dat je echt wel zeker bent van het opzeggen. Ze geven nog een overzicht van de enkele series en films die je zeker niet mag missen. Ze proberen dus alles om je aan boord te houden 🙂

Je kan nu nog kijken tot het einde van de huidige factureringsperiode. Als je net betaald hebt voor een nieuwe maand dan kan je met andere woorden nog de volledige maand kijken naar alles series en films op Disney+. Je gaat ook nog een mailtje krijgen met daarin de mogelijkheid om je abonnement toch verder te zetten. Zoals eerder gezegd, ze proberen alles om je toch als abonnee te houden.

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *