fbpx

Hoe DKV contacteren per telefoon of mail?

Ben je met je hospitalisatieverzekering aangesloten bij DKV? Dan kan het goed zijn dat je ooit eens met vraag zit over bijvoorbeeld een ziekenhuisopname. Of zoals me zelf een tijdje geleden overkomen is: je weet niet meer welke hospitalisatieverzekering je weer hebt. Daarom wou ik dat snel even telefonisch opvragen. Bleek dat toch niet zo eenvoudig te zijn om een telefoonnummer van DKV terug te vinden.

Website

Open hier de website >

In eerste instantie kwam ik op hun website terecht. Normaal gezien kan je daar snel een telefoonnummer terugvinden. Op www.dkv.be/contact vind je algemene gegevens terug van DKV maar nergens een emailadres of een telefoonnummer. Op de website kan je misschien wel al meteen een antwoord terug vinden op je vraag, tenminste als het een algemene vraag betreft. Wil je specifiek iets weten dan moet je een telefoonnummer of mailadres hebben. Of je kan natuurlijk ook altijd je makelaar contacteren.

DKV app

Dan maar eens kijken naar hun mobiele app om te zien of we daar op een directe manier contact konden leggen met DKV. Daar vond ik eindelijk een telefoonnummer terug ! Onderaan de app staat “DKV Assistance” met een telefoontje naast. Hierachter zit dan volgend telefoonnummer: 02 287 64 11. Beetje geduld hebben maar van zodra ik iemand aan de lijn had werd ik perfect verder geholpen.

Je moet tijdens het wacht al je polisnummer intoetsten zodat ze meteen weten welke dossier ze aan de lijn hebben. Voor mensen die bijstand moeten hebben maar in het buitenland zijn is er een ander telefoonnummer

DKV Assistance binnen België = 02 287 64 11

DKV Assistance buiten België = +32 2 230 31 32

Een e-mailadres van DKV heb ik niet teruggevonden. Alle mails die ik van DKV ontvangen heb, waren verstuurd met een “no-reply” adres. Eentje waar je dus niet op kan antwoorden dus. Kortom, DKV kan je het best contacteren per telefoon op bovenstaande nummers of via je verzekeringsmakelaar.

Bron: dkv.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *