Hoedoen.be

Legt stap voor stap uit hoe je iets doet

Hoe een euroteken (€) typen op Mac en Windows?

Een euro teken of symbool (€) is niet zo moeilijk om in te voegen. We tonen hoe je dit doet voor Windows en Mac. Of je kan het gewoon hier rechts selecteren, kopiëren en plakken in je document:

Windows

Om in bijvoorbeeld Excel of Word een Euro symbool (€) te typen, hou je de Alt Gr toets (rechts van je spatiebalk) ingedrukt en druk je tegelijk op de E toets van je klavier. Er verschijnt nu een euroteken. Een alternatieve combinatie is CTRL + ALT + E.

euroteken typen windows

 

Mac

Op een Mac gaat de combinatie anders. Daar druk je op: Option + Shift + 2. Opgelet: Deze instructie geldt voor een Azerty toetsenbord waarbij op Nederlands (Belgisch) staat ingesteld.

 

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Twitter, Linkedin en Google+

Laatste berichten van Johan Van Asch (toon alles)

Ben ik niet slimmer van geworden...In de categorie "zus en zo"...Goed zonder meer!De moeite om te lezen!Top artikel! Dit moet iedereen weten! (Nog geen ratings voor dit artikel...)
Loading...

Laat een reactie na