fbpx

Hoe een KIA testrit aanvragen?

Ben je op zoek naar een nieuwe wagen en is je oog gevallen op een model van KIA? Dan is er goed nieuws want je kan met alle modellen van KIA een proefrit gaan rijden: Sportage, Xceed, Proceed, Stonic,… Dit kan niet zomaar door een KIA concessie in de buurt binnen te stappen en daar je testrit aan te vragen. De aanvraag voor je proefrit gebeurt immers online. We leggen hieronder uit hoe je zo’n testdrive voor een KIA aanvraagt.

KIA PROefrit aanvragen – stap 1

Ga naar de website van KIA: www.kia.com of gebruik onderstaande button om naar de website te gaan.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Vervolgens zijn er twee mogelijkheden om een testrit aan te vragen:

  • scroll naar beneden en klik op de button “testrit” (zie foto stap 2A)
  • kies je auto en boek een test rit (zie stap 2B)

Stap 2A

Eenmaal op de website van Kia beland, krijg je al een overzicht van de interessante deals. Scroll nu helemaal naar onderen. Je ziet dan een reeks buttons staan waaronder TESTRIT. Klik vervolgens hierop.

Stap 2B

Een andere mogelijkheid is om meteen de wagen te kiezen die je voorkeur geniet. Klik op “ontdek nu” en op de detailpagina kan je vervolgens ook op de button “testrit” klikken.

Stap 3

Je moet nu enkele gegevens invullen en ook aanduiden waar je de testrit wil laten doorgaan. Uiteraard wordt er ook nog iets gevraagd aan of af te vinken ivm de privacy.

Veel succes met de testrit!

Bron: kia.com

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *