fbpx

Hoe lang is je Makro kaart geldig?

Ben je in het bezit van een Makro pas of Makro kaart en zou je graag de geldigheid ervan willen controleren? Dan hebben we hier het antwoord voor jou.

Een Makro kaart is onbeperkt geldig. Oef, je moet dus niet telkens een nieuwe kaart aan te vragen of deze opnieuw te activeren. Je kan je Makro pas ten alle tijden blijven gebruiken.

Opgelet! Als je gedurende een periode van 24 maanden geen aankopen met je Makro pas hebt gedaan, dan wordt je kaart wel geblokkeerd. Met andere woorden, als je 2 jaar lang je Makro kaart niet hebt gebruikt dan is deze niet meer geldig. Je wordt hiervan op tijd van op de hoogte gebracht zodat je niet uit de lucht valt als je je Makro kaart wilt gebruiken in de webshop of in de winkel.

Het onbeperkt geldig zijn is dus in de veronderstelling dat je regelmatig een aankoop doet. Aankopen met je Makro-kaart is niet alleen mogelijk in 1 van de 6 Makro winkels maar ook als je shopt op de webshop. Wist je trouwens dat je ook met ECO-CHEQUES kan betalen bij Makro?

BEZOEK DE WEBSHOP >

Bron: makro.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

2 gedachten over “Hoe lang is je Makro kaart geldig?”

  1. Schildersbedrijf Dick Hendriks

    Kom na 3 mond weer bij Makro Beverwijk is mijn kaart ongeldig,terwijl ik 3 mond geleden nog aankopen heb gedaan! Hoe kan dat nou?

    1. Hi Dick,
      je kan best Makro zelf contacteren omtrent dit specifieke geval want in principe wordt een Makro kaart inderdaad pas geblokkeerd indien u gedurende 24 maanden geen aankopen verricht. Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *