fbpx

Hoe tekst bij Snapchat zetten?

Met Snapchat is het niet alleen mogelijk om foto’s en video’s door te sturen, je kan aan deze foto/video ook een bericht toevoegen. Eigenlijk is het OP de foto want je plaatst als het ware tekst bovenop de foto/video. Het aantal karakters van deze tekst is beperkt. Kort en bondig houden is de boodschap. We tonen hieronder hoe je tekst kan zetten bij je Snapchat.

Stap 1: ga naar Snapchat

Open Snapchat op je iPhone.

Stap 2: neem een foto

Neem de foto of video die je wilt versturen. Tik nu ergens op je scherm. Een grijs transparante (tekst)balk zal verschijnen op je scherm net als je toetsenbord. Je kan nu je bericht typen.

Stap 3: verplaatsen tekst

Als je klaar bent met typen, tik je op “gereed” rechts onderaan je toetsenbord of ergens op je scherm (boven tekstbalk en toetsenbord). Het toetsenbord is nu weg en je kan nu de tekstbalk verplaatsen op je scherm door hierop te duwen en tegelijk te verslepen naar de plaats waar je hem wilt hebben.

Stap 4-5: lettertype wijzigen van tekst

Je kan het lettertype ook veranderen door rechtsboven op het icoontje in de vorm van een “T” te tikken. De tekst wordt groter (stap 4) of de tekst wordt groter en gecentreerd op het scherm (stap 5).

snapchat-tekst

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *