fbpx

Hoe Facebook Like Box van je pagina op je website krijgen?

Hoe integreer je de Facebook Like Box op je website?

Wil je ook zo’n aantrekkelijke box op je website waarmee bezoekers in één oogopslag kunnen zien hoeveel likes je Facebook-pagina heeft, en waarmee ze je pagina direct kunnen liken? Natuurlijk, wie zou dat niet willen? Tegenwoordig is het slim om Facebook, je website, Twitter en alle andere sociale mediakanalen met elkaar te verbinden. Dit versterkt je marketinginspanningen en vergroot de groep “fans” op Facebook.

Hier laten we je zien hoe je eenvoudig de Facebook Like Box, ook wel bekend als de Facebook Page Plugin, kunt installeren. Veel succes!

Stap 1: Ga naar volgende link: https://developers.facebook.com/docs/plugins/page-plugin

Stap 2: Vul de link van je Facebook-pagina in het vak “Facebook Page URL” in.

Stap 3: Pas de Like Box aan naar jouw wensen. Je kunt de hoogte en breedte instellen, kiezen voor een smalle kop, de coverfoto weglaten, enzovoort. Experimenteer met verschillende opties door zaken aan en uit te vinken. Als je de berichten van je pagina niet wilt weergeven in de box, verwijder dan het woord “timeline” uit het vak “Tabs”. Als je tevreden bent, klik dan op “GET CODE”.

Stap 4: Je ontvangt nu twee codes die je op je website moet invoegen. Plaats de eerste code net onder de <body>-tag, en voeg de tweede code toe op de locatie waar je de Like Box wilt tonen op je website.

Op deze manier verschijnt de Like Box op je website zodra je de codes hebt ingevoegd!

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *