fbpx

Hoe Facebook Like Box van je pagina op website krijgen?

Hoe Facebook Like Box van je pagina op website krijgen? Zou je ook graag zo’n leuke kadertje willen op je website waarin je kan zien hoeveel likes je hebt? En waarmee de bezoekers van je website meteen je Facebook pagina kunnen leuk vinden? Inderdaad, wie wil dat nu niet graag 🙂 En tegenwoordig kan je maar beter Facebook, website, Twitter, en alle de andere sociale media-kanalen met elkaar gaan combineren. Op die manier versterkt dit je marketing en kan je de groep “fans” op Facebook groter gaan maken.

We tonen hieronder hoe je de Facebook Like Box of ook wel de Facebook Page Plugin eenvoudig kan installeren. Succes!

Stap 1

Ga naar volgende link: https://developers.facebook.com/docs/plugins/page-plugin.

Stap 2

Vul nu de link van je Facebook-pagina in, in het vakje “Facebook Page URL”.

Stap 3

Pas je Like Box aan zoals je dit zelf wilt. De hoogte en de breedte kan je instellen. Je kan ook kiezen voor een smalle hoofding, je kan de cover foto weglaten enz. Je moet maar eens de verschillende zaken aan- en afvinken. Als je de berichten van je pagina niet wilt tonen in je Box dan moet je het woordje “timeline” wissen in het vakje “Tabs”. Als je tevreden bent, klik je op “GET CODE”.

Stap 4

Je krijgt nu twee codes die je op je website moet invoegen. Als je dat doet dan zie je de Like Box op je website verschijnen. De eerste code zet je net onder de <body> tag terwijl je de tweede code op de plaats zet waar je de Like box wilt zien verschijnen.

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *