fbpx

Hoe een Facebook pagina verwijderen?

Hoe een Facebook pagina verwijderen? Een pagina aanmaken op Facebook is eenvoudig, dat kan je hier lezen. Maar is het verwijderen van een pagina ook zo makkelijk? Het antwoord is uiteraard ja 🙂 Zeker als je volgende stappen volgt:

Opgelet, je moet wel beheerder zijn van de betreffende pagina. In elk ander geval kan je geen pagina’s verwijderen.

Stap 1

Ga naar de pagina die je zelf beheert en wilt verwijderen. Klik rechts  bovenaan op INSTELLINGEN.

Stap 2

Scroll helemaal naar onderen. Het voorlaatste item is “pagina verwijderen”. Klik op BEWERKEN.

Stap 3

Je krijg nu wat extra informatie over het verwijderen van de pagina. Klik onderaan deze tekst op “Naam pagina verwijderen”.

Stap 4

Facebook wilt er zeker van zijn dat je er zelf zeker van bent dat je de pagina wilt verwijderen. Bevestig dit nogmaals. Je krijg ook te lezen dat de pagina binnen de 14 dagen verwijderd wordt. Dus nog niet meteen. Wel kan je de publicatie van de pagina ongedaan maken. Dit moet je dan link van de tekstbox aanvinken. Dan is je pagina niet meer zichtbaar maar wordt hij pas binnen 14 dagen verwijderd.

Stap 5

Als je nu naar je pagina gaat, zie je bovenaan de melding dat de pagina binnen 14 dagen verwijderd wordt. Je kan dit eventueel annuleren. 14 dagen bedenktijd dus 🙂

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *