fbpx

Hoe Facebook versie met nieuwe layout installeren?

Sinds 2013 heeft Facebook een nieuwe versie met een prachtig nieuw ontwerp gelanceerd. Wil jij één van de eersten zijn die met deze nieuwe layout kan pronken? Dan is dit de manier om hem te installeren op je account:

Zorg er eerst voor dat je ingelogd bent op Facebook
Stap 1: Surf naar https://www.facebook.com/about/newsfeed/
Stap 2: Meld je aan op de wachtlijst. Onderaan de pagina staat een knop ‘Op de wachtlijst’. Daar klik je op om je aan te melden voor de wachtlijst van mensen bij wie het nieuw ontwerp wordt geïnstalleerd.
Stap 3: Je staat op de wachtlijst. De knop vormt zich om naar een bevestiging dat je op de wachtlijst staat. Binnenkort zal de nieuwe layout toegepast worden op jouw profiel.

Zie ook aan de hand van onderstaande screenshots wat je moet doen:

facebook nieuwe layout 1 facebook nieuwe layout 2 facebook nieuwe layout 3

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

2 gedachten over “Hoe Facebook versie met nieuwe layout installeren?”

  1. hallo een tijd gelede heb ik ooit een update va fb gehad waardoor mijn contacten aan de linker kant stonde maar nu is alles weer in oude staat hoe kan ik dat weer verandere want alles staat weer rechts ik ka nergens die update vinden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *