fbpx

Hoe een omslagfoto toevoegen aan je pagina op Facebook?

Hoe een omslagfoto toevoegen aan je pagina op Facebook? Heb je een pagina voor je bedrijf, product of vereniging en zou je graag de omslagfoto willen veranderen of toevoegen? Prima, dan zit je op deze pagina op het de goeie plaats. Hieronder leggen we in een paar stappen uit hoe je dit moet doen. We tonen het zelfs aan de hand van foto’s. Moest je verder nog vragen hebben dan horen we het uiteraard graag. Succes!

Stap 1

Ga naar je pagina.

Stap 2

Klik op “een omslag toevoegen” links bovenaan de pagina. Je heb de keuze uit het uploaden van een foto (dat wil zeggen een foto kiezen die op je computer staat) en het kiezen uit je foto’s (wat op zijn beurt wilt zeggen dat je een foto kiest uit de foto’s die je reeds met je pagina hebt gepost). We kiezen hier voor het uploaden van een foto.

Schermafbeelding 2017-05-08 om 20.25.05

Stap 3

Kies de foto die je wilt gebruiken. Aangeraden is om volgende afmetingen te gebruiken voor je omslagfoto op Facebook: 820×312 pixels (breedte x hoogte). Je kan in eender welke map op je pc gaan zoeken.

Schermafbeelding 2017-05-08 om 20.31.57

Stap 4

Je ziet nu de foto verschijnen op de plaats van de omslag, welke je niet mag vergeten opslaan! Anders ben je hem kwijt. Dit doe rechts onderaan de omslagfoto. En meer hoef je niet te doen!

Schermafbeelding 2017-05-08 om 20.32.51

Feel free om onze pagina leuk te vinden => www.facebook.com/hoedoen.be/ 🙂

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *