fbpx

Hoe iemand blokkeren op Instagram?

Op Instagram zal er altijd wel iemand zijn die je graag wilt blokkeren. Als je iemand blokkeert dan kan deze persoon je profiel en je foto’s niet meer zien. Deze persoon kan bijgevolg ook niet meer reageren op je foto’s. Met andere woorden, daar ben je volledig van verlost! We leggen hieronder uit hoe dit precies in zijn werk gaat. We maken in deze hoe-doen gebruik van een iPhone.

Stap 1: ga naar Instagram

Open Instagram op je iPhone.

Stap 2: persoon in kwestie zoeken

Zoek nu de persoon die je wenst te blokkeren. Dit kan je doen door te zoeken op zijn profielnaam met de zoekfunctie of door naar je volgers te gaan en hem/haar uit je lijst te pikken en aan te tikken. In dit voorbeeld ga ik voor de tweede optie.

Stap 3: ga naar zijn/haar profiel

Door op de profielnaam te tikken kom je op het profiel terecht van de persoon die je wilt blokkeren. Tik nu rechtsboven op het icoontje.

Stap 4: persoon blokkeren

In het venster dat nu verschijnt heb je drie mogelijkheden waaronder blokkeren. Tik hierop.

Stap 5: blokkeren bevestigen

Instagram gaat eerst nog vragen of je wel zeker bent dat je de persoon wenst te blokkeren.

Stap 6: bevestigd

Je krijgt een melding dat de gebruiker geblokkeerd is. Tik op negeren om deze boodschap te verwijderen. Deze persoon kan vanaf nu je profiel en je foto’s niet meer bekijken.

instagram-blokkeren

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

1 gedachte over “Hoe iemand blokkeren op Instagram?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *