fbpx

Hoe Instagram aan Twitter koppelen op Android?

Als je op Instagram foto’s post dan wil je deze soms ook meteen delen aan al je volgers op Twitter. Gelukkige kan je eenvoudig een koppeling maken tussen beide accounts zodat dit automatisch gebeurt. Je moet hier bij het de laatste stap van het post van je foto op Instagram dan ook wel rekening mee houden dat je “delen op Twitter” ook aanvinkt. Want het gaat niet op die manier dat Instagram het dan zelf post op Twitter. Je moet het dus nog altijd wel zelf aanduiden. Maar dat is uiteraard maar een klein moeite.

Volg hieronder de paar stappen en je Instagram is aan je Twitter gekoppeld. We tonen het hier op een Android toestel. Heb je een iPhone dan is het een beetje anders, je kan het artikel hier terugvinden: Instagram aan Twitter koppelen voor iOS.

STAP 1

Ga naar je profiel op Instagram (rechts onderaan)

Instagram koppelen aan Twitter - Android 1

Stap 2

Tik rechts bovenaan op het menu-icoontje en een menu schuift tevoorschijn. Rechts onderaan zie je dan “instellingen” staan.

Instagram koppelen aan Twitter - Android 2

Stap 3

Zoek nu tussen de instelling onder “Privacy en beveiliging” naar “gekoppelde accounts” en tik hierop.

Instagram koppelen aan Twitter - Android 3

Stap 4

Ga nu verder met door met Twitter (of ander account).

Instagram koppelen aan Twitter - Android 4

Stap 5

In een nieuw venster wordt er dan gevraagd om de Twitter app te autoriseren. Hiervoor moet je dan je gebruikersnaam en wachtwoord van Twitter ingeven.

Instagram koppelen aan Twitter - Android 5

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *