fbpx

Hoe Stories van je vrienden delen op je Instagram?

Stel je bent getagd in een Instagram Storie van een van je vrienden en je wilt dit graag delen op je eigen Stories. Hoe moet je dit in godsnaam doen? Eigenlijk is het heel eenvoudig en snel ingesteld. We leggen het hieronder uit:

STAP 1

Zorg ervoor dat je instellingen goed staan. Niet onbelangrijk. Ga naar de instellingen in je Instagram app. Klik vervolgens verder op PRIVACY. Ga daarna verder naar VERHAAL (onder interacties). Scroll naar onderen en zorg ervoor dat Opnieuw delen in Stories toestaan staat aangevinkt (moet blauw zijn). 

STAP 2 

Zorg ervoor dat je getagd wordt in een verhaal van één van je vrienden. Duh, anders kan je nooit dit verhaal delen op jouw Stories.

STAP 3

Bevestig dat je het verhaal wilt delen. Je krijgt een berichtje met de melding dat je genoemd bent in een verhaal. Opgelet, dit wordt niet automatisch toegevoegd. Je moet even tikken op Dit toevoegen aan je verhaal en klaar is kees! 

Wil je nooit nog Instagram stories missen?

Zorg er dan voor dat je een mobiel abonnement hebt van Orange (Tempo Giga) en Mobile Vikings. Bij hen krijg je heel veel mobiele data aan een voordelig tarief. Bij Mobile Vikings heb je bijvoorbeeld voor amper 29 Euro onbeperkte data. Onbeperkt Instagram stories bekijken en delen dus met dit abonnement!

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

5 gedachten over “Hoe Stories van je vrienden delen op je Instagram?”

  1. Ik ben getagd in iemands verhaal en wil deze reposten in mijn verhaal maar ik krijg geen mogelijkheid met ‘dit toevoegen aan je verhaal’ ?

      1. Mijn vriendin heeft hetzelfde. De knop van ‘opnieuw delen van stories toestaan’ ontbreekt… weet iemand hoe dit kan opgelost worden?

        1. Bij mij is die knop er soms wel en soms niet. Ik vermoed – maar ben niet zeker – dat die mogelijkheid er enkel is als het om een publiek account gaat. Wanneer iemand met een privé account jou tagt in zijn stories, kan je dit waarschijnlijk niet delen in jouw stories.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *