Hoe Stories van je vrienden delen op je Instagram?

Laatst aangepast op

Stel je bent getagd in een Instagram Storie van een van je vrienden en je wilt dit graag delen op je eigen Stories. Hoe moet je dit in godsnaam doen? Eigenlijk is het heel eenvoudig en snel ingesteld. We leggen het hieronder uit:

STAP 1

Zorg ervoor dat je instellingen goed staan. Niet onbelangrijk. Ga naar de instellingen in je Instagram app. Klik vervolgens verder op PRIVACY. Ga daarna verder naar VERHAAL (onder interacties). Scroll naar onderen en zorg ervoor dat Opnieuw delen in Stories toestaan staat aangevinkt (moet blauw zijn). 

STAP 2 

Zorg ervoor dat je getagd wordt in een verhaal van één van je vrienden. Duh, anders kan je nooit dit verhaal delen op jouw Stories.

STAP 3

Bevestig dat je het verhaal wilt delen. Je krijgt een berichtje met de melding dat je genoemd bent in een verhaal. Opgelet, dit wordt niet automatisch toegevoegd. Je moet even tikken op Dit toevoegen aan je verhaal en klaar is kees! 

Tip: Zit je vaak op Instagram?

Zorg er dan voor dat je een abonnement hebt waar lekker veel mobiele data inzitten of je kan wel eens voor verrassingen komen te staan. Bij datakampioenen Mobile Vikings en Orange vind je bijvoorbeeld voordelige abonnementen met heel wat mobile data in 😉

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

2 reacties

Leave a Comment