fbpx

Hoe iemand vinden op Instagram?

Volg je nog niet al te veel mensen op Instagram of heb je zelf te weinig volgers? Dan kan je andere personen die je op een bepaalde manier kent heel makkelijk vinden door Instagram voorstellen te laten doen. Ten eerste door te gaan koppelen met je Facebook krijg je te zien wie van je Facebookvrienden ook Instagram hebben. Daarnaast kan je ook je contacten synchroniseren met Instagram. En ten derde geeft Instagram je ook een lijst van gebruikers die je misschien wel leuk zult vinden. We tonen hieronder hoe je deze voorstellen van nieuwe gebruikers kan raadplegen. Hoe je iemand moet vinden op Instagram wordt met andere woorden kinderspel.

Stap 1: ga naar Instagram

Open Instagram op je iPhone.

Stap 2: ga naar je profiel

Tik rechts onderaan op het icoontje om naar je profiel te gaan.

Stap 3: ga naar je instellingen

Om naar de instellingen van je profiel te gaan, tik je rechtsboven op het tandwieltje.

Stap 4: personen zoeken om te volgen

Bovenaan zie je nu staan “personen zoeken om te volgen”. Tik hier op.

Stap 5: Facebook – Contacten – Aanbevelingen

Je kan nu kiezen uit drie mogelijke bronnen van nieuwe gebruikers. Je kan een verbinding maken met Facebook (wie van je Facebook vrienden heeft Instagram?), je kan Instagram in je contacten laten zoeken naar nieuwe gebruikers en je krijgt een lijst van gebruikers voorgeschoteld die Instagram je aanbeveelt. Deze aanbevelingen zijn gebaseerd op volgers, mensen die jou volgen of omdat ze populair zijn. Bestaat er een makkelijkere manier om nieuwe personen te volgen op Instagram? Neen, ik dacht het ook niet. Veel succes!

instagram-volgen

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

1 gedachte over “Hoe iemand vinden op Instagram?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *