Hoe Instagram aan Twitter account koppelen?

Je kan je Instagram account koppelen aan je Twitter account. De foto’s die je post op Instagram gaan dan ook meteen worden weergegeven op je Twitter account. Gedaan dus met twee keer dezelfde foto te moeten uploaden! Hoe het koppelen van Instagram aan Twitter in zijn werk gaat, kan je hieronder volgen. We hebben de stappen doorlopen op een iPhone (iOS besturingssysteem). Heb je echter een Android-toestel dan hebben we het hier beschreven: Instagram aan Twitter koppelen voor Android gebruikers.

Stap 1: ga naar Instagram

Open Instagram op je iPhone.

Stap 2: ga naar je profiel

Ga nu naar je profiel. Dit doe door op het icoontje rechts onderaan te tikken.

Stap 3: ga naar instellingen

Ga vervolgens naar de instellingen van je account. Deze zijn terug te vinden rechts bovenaan (tikken op het tandwieltje).

Stap 4: ga naar instellingen voor delen

Swipe nu naar beneden tot je “instellingen voor delen” ziet staan. Tik hier op.

Stap 5: koppelen met Twitter

De koppeling maken met je Twitter account doe je door op Twitter te klikken.

Stap 6: inloggen Twitter

Geef je gebruikersnaam en wachtwoord van Twitter op om de connectie te kunnen maken met je Twitter account. Als deze correct zijn ingevuld dan wordt er automatisch verbinding gemaakt en zijn de accounts gekoppeld met elkaar.

instagram-twitter-koppelen

Tip!

Je kan ook een koppeling maken op een andere manier. In de laatste stap van het posten van een foto op Instagram (zie foto onder) kan je kiezen om je foto meteen te plaatsen op je Twitter feed. Dit is wel echter eenmalig terwijl de eerste methode permanent de koppeling zal maken met Twitter.

instagram-twitter-koppelen2

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

4 reacties

Leave a Comment