fbpx

Hoe iPhone op stille modus (niet storen) zetten?

Er zijn momenten dat we onszelf in een situatie bevinden dat we onze telefoon in Stille Modus willen houden, denk maar aan een seminarie, bezoek aan de cinema of presentatie die je aan het geven bent.

Daarom is het ontzettend interessant dat de iPhone de mogelijkheid biedt om tijdelijk of op vaste tijdstippen in stille modus te gaan. In dit artikel gaan we na hoe je de Niet Storen functie in je iPhone kan inschakelen:

Stap 1

Tik op de app Instellingen.

iphone instellingen 1

Stap 2

Kies de optie Niet storen.

iphone niet storen 2

Stap 3

Schuif het witte bolletje naast Handmatig naar rechts waardoor het groen wordt. Er verschijnt nu een maan symbool rechtsboven naast je batterij percentage.

iphone niet storen 3

Stap 4

Configureer desgewenst ook de extra opties:

  • Gepland: Je kan er voor kiezen om automatisch van 22u tot 8u bijvoorbeeld je iPhone in stille modus te laten schakelen.
  • Uitzonderingen (= sta oproepen toe van): Je kan van bepaalde groepen personen een uitzondering maken opdat ze je toch kunnen bellen ondanks de stille modus (vb. je partner, baas, ouders,…).
  • Dringende oproepen (= herhaalde oproepen): Als deze optie aanstaat, wordt elke eerste oproep van iemand tegen gehouden, maar als die persoon binnen 3 minuten terugbelt, komt de oproep er wel door.

iphone niet storen 4

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *