fbpx

Hoe laptop kopen met ecocheques?

Kan je een nieuwe laptop betalen met ecocheques? Het is een veelgestelde vraag als het gaat over de producten die je kan kopen met eco cheques. De cheques zijn in het leven geroepen als extra voordeel bovenop je loon om “energiezuinige producten” mee aan te kopen. Producten die het huishouden energiezuiniger maken zoals bijvoorbeeld vaatwassers, thermostaten, koelkasten,… Maar ook bepaalde televisies die het A+energielabel dragen kunnen met ecocheques betaald worden.

Wat met laptops?

Jammer genoeg vallen laptops (nog?) niet onder de categorie “energiezuinige producten”. Dus je ecocheques gebruiken voor een laptop kan helaas niet.

We konden het niet laten en zijn zelf op onderzoek gegaan. We hebben de grootste webshops onderzocht of er echt geen enkele laptop met echocheques kan aangekocht worden. Dit is het resultaat:

Conclusie: je kan heel veel laptops online kopen maar nergens kan je er je ecocheques voor gebruiken. Gelukkig zijn er wel een heleboel andere producten waaraan je de cheques kan besteden. We hebben trouwens een handige lijst gemaakt met alle winkels waar je terecht kan met je ecocheques.

BEKIJK LIJST MET WINKELS >
The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *