fbpx

Kan ik met ecocheques betalen bij Vanden Borre?

Wil je graag met ecocheques betalen bij een Vanden Borre in je buurt? Dan kan dat zeker!

Vanden Borre heeft een groot aanbod aan producten die je met de eco-cheques kan kopen. Deze producten staan zowel in de winkel als op de webshop aangeduid als “ecologisch” (en met een logootje er naas). Vergissen is dus niet mogelijk op deze manier.

Papieren & elektronische ecocheques

Elke Vanden Borre winkel accepteert zowel de gewone papieren cheques als de elektronische ecocheques. Heb je beide cheques dan kan je de twee gewoon combineren. Volgende cheques worden aanvaard: Sodexo en Accor als het gaat om papieren cheques en Sodexo, Edenred en Monizze als het elektronische ecocheques betreft.

Ook in de webshop?

Ook op de webshop staan de producten die je met ecocheques kan betalen aangeduid. Je kan in de zoekfunctie zelfs filteren en gericht naar deze producten zoeken. Supermakkelijk als je snel een product wilt vinden waaraan je de ecocheques wilt uitgeven.

Opgelet, betalen via de webshop met ecocheques gaat nog niet. Je moet bij het afrekenen kiezen voor “Click & Collect”. Je kan dan bij het afhalen van je bestelling in de winkel betalen met je ecocheques. Bij levering aan huis kan er jammer genoeg ook niet betaald worden met de ecocheques.

OPEN HIER DE WEBSHOP >

Welke producten?

De ecocheques, die je van je werkgever krijgt, kunnen worden gebruikt voor de aankoop van elektrische toestellen van het Europese energielabel A+, A++ of A+++. Ook andere producten die dit label dragen kunnen met je eco cheques gekocht en betaald worden. Denk bijvoorbeeld maar aan een energiezuinige televisie.

Bekijk op de website alvast het volledige overzicht van producten die je met je ecocheques kan aanschaffen.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Waar kan ik ook nog betalen met ecocheques?

Bij Vanden Borre niet gevonden wat je zocht voor het uitgeven van je ecocheques? We maakten een handige lijst met winkels waar je energiezuinige producten kan kopen met ecocheques.

Bron: Vandenborre.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *