fbpx

Hoe Mobile Vikings abonnement kiezen?

Bij Mobile Vikings kan je ONBEPERKT surfen en bellen aan de laagste prijs. Zoals ze zelf beweren doe niemand beter in België. Vandaar ook hun zeer bekend in de oren klinkende reclame van de “da da ta – beste prijs in belgica”.

Maar welke abonnementen hebben ze nu bij Mobile Vikings waar je kan uit kiezen? We gingen het na en kwamen tot de constatatie dat ze een zeer eenvoudig en scherp geprijsd aanbod hebben.

Abonnement op maat

Op de website van Mobile Vikings (www.mobilevikings.be) kan je zelf je abonnement samenstellen. Kies zelf hoeveel data & belminuten je wilt in je pakket (prijs afhankelijk van je keuze).

OPEN HIER DE WEBSITE

Of kies voor UNLIMITED

Daarnaast kan je ook kiezen om UNLIMITED te gaan. Dan kan je voor 29 euro per maand onbeperkt surfen, bellen en sms’en.

Opgelet, onbeperkt surfen betekent uiteraard niet eindeloos surfen. Na 20 GB surf je immers verder aan verlaagde snelheid (512 kbps). Binnen de EU in het buitenland, kan je 11 GB gratis gebruiken, daarna wordt er een toeslag (€0,0053/MB) aangerekend. Toch niet onbelangrijk om weten.

Met dank aan: mobilevikings.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *