fbpx

Hoe Mollie betaling terugvinden of achterhalen?

Heb je op je bankafschriften een of meerdere Mollie betalingen staan waarvan je niet meer weet waar die vandaan komen? Dan is onderstaande link de oplossing!

Ik heb het zelf meegemaakt bij het controleren van mijn uitgaven van een eerder kwartaal. Ik zag twee “Mollie BV – Amsterdam” betalingen staan. Maar dan zonder gegevens van het bedrijf waar ik iets gekocht had. Bovendien had ik de facturen niet goed bijgehouden waardoor het een zoektocht beloofde te worden… Gelukkig biedt Mollie een handige service aan.

Betaald via Mollie? Zoek je transactie!

Ga naar https://www.mollie.com/be/consumers. Daar krijg je onderstaand formulier te zien dat je moet invullen. Volgende gegevens moet je wel nog weten van de betaling:

  • datum van de uitgave
  • het bedrag
  • op welke manier je betaald hebt (kan je terugvinden op je bankafschrift)
  • de laatste 4 cijfers van je bankkaart

Als je dan klikt op “Zoek mijn betaling” dan krijg je de gegevens over het bedrijf of de handelaar en dan kan je contact opnemen (en zoals ik de bijhorende facturen aanvragen).

 

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *