fbpx

Hoe nummer toevoegen aan Spotify afspeellijst?

Je hebt net een nieuwe afspeellijst gemaakt op je Spotify en je zou nu graag nummers willen toevoegen. Hoe gaat dit in zijn werk? Heel eenvoudig: we leggen het uit in 2 korte stappen. En om het nog duidelijker te maken hebben we er nog een foto aan toegevoegd. 🙂 We tonen het hieronder  op een Mac maar voor een Windows computer verloopt dit net hetzelfde.

Stap 1

Zoek het liedje of nummer dat je graag aan je afspeellijst wilt toevoegen en klik erop met je rechtermuisknop. Bijvoorbeeld: ik zou graag het liedje  Intoxicated van Martin Solveig toevoegen aan mijn afspeellijst Hoedoen.be. Ik ga er met de muis boven staan en klik rechtermuisknop.

nummer-toevoegen-afspeellijst-spotify-1

Stap 2

Selecteer vervolgens de afspeellijst waaraan je het nummer wenst toe te voegen. En klaar is kees!

nummer-toevoegen-afspeellijst-spotify-2

Stap 3

Oké, ik had beloofd dat het maar twee stappen gingen zijn. De derde stap is er eigenlijk geen 😉 Ga naar je afspeellijst en beluister je nummer!

nummer-toevoegen-afspeellijst-spotify-3

Tip

Je kunt ook het nummer  naar een afspeellijst slepen en op de afspeellijst in kwestie loslaten. Dit kan je zelfs met meerdere nummers tegelijk. Houd hiervoor de Command-toest (Mac) of de Control-toest (pc) ingedrukt en selecteer de nummers die je wilt verslepen.

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *