fbpx

Hoe je gepersonaliseerde nummerplaat nagaan?

Hoe je gepersonaliseerde nummerplaat nagaan? Zou je ook willen weten of je gepersonaliseerde kentekenplaat nog beschikbaar is? Geen probleem, we geven hieronder een nuttige link weer waarmee je kan nagaan of je eigen nummerplaat nog steeds vrij is.

STAP 1

Ga naar volgende link van de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer: http://www.mobilit.fgov.be:7082/WebdivPub/wmvpstv1

STAP 2

Op het rechtergedeelte van de pagina kan je nu je gewenste kentekenplaat invullen en opvragen. Vul hier je combinatie in en klik onderaan op de groene button “Opvragen”.  Gebruik enkel cijfers en letters, dus geen spaties, streepjes of andere tekens. “HOEDOEN.BE” kan dus jammer genoeg niet 😉

Schermafbeelding 2017-03-05 om 12.17.15

STAP 3

Helemaal onderaan verschijnt nu het resultaat van je aanvraag. Gelieve “HOEDOEN” niet aan te kopen want deze combinatie is dus nog beschikbaar 🙂 Als je foutieve tekens gebruikt dan krijg je een foutmelding dat er deze combinatie niet mogelijk is. In sommige gevallen krijg je ook voorstellen van mogelijke combinaties.

Schermafbeelding 2017-03-05 om 12.21.35

 

Hoe je de gekozen kentekenplaat kan aanvragen lees je hier.

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

1 gedachte over “Hoe je gepersonaliseerde nummerplaat nagaan?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *