fbpx

Hoe Oneplus smartphone kopen?

Jarenlang ben ik een fervent Apple-addict geweest. Alles apparaten moesten van Apple zijn. Het begon met een iPhone, dan een iPad, een Macbook Pro, iMac, iPod,… Zelfs de Apple Time Capsule stond te blinken op mijn bureau. Tot ik voor de zoveelste keer mijn iPhone liet vallen en besloot om niet nog eens schandelijk veel te investeren in een iPhone X.

Na wat research viel mijn oog op de OnePlus. Een toestel dat honderden Euro’s goedkoper was (ik kon er bijna twee kopen voor de prijs van 1 iPhone X) en in vele opzichten gewoonweg beter dan het toestel van Apple:

  • voordeliger in prijs
  • supersnel opladen met de meegeleverde dash charger
  • Android besturingssysteem (in het begin even aanpassen na een lange periode iOS maar nu zou ik niet meer terug willen)
  • je kan er nog een koptelefoon op aansluiten
  • in de doos zit ook een hoesje. Zo kan je meteen je OnePlus beschermen (in afwachting van je favo hoesje ;-)).
  • tal van andere meer technische features waar ik zelf niet zo veel belang aan hechtte

Mijn keuze was dus snel gemaakt. Een OnePlus ging het worden. Maar dan kwam het: waar kan je die OnePlus kopen? Hoe kan je deze smartphone bestellen? Toen ik hem wou bestellen was het merk nog niet zo populair in België en kon je hem enkel kopen via de officiële website van OnePlus én enkel op uitnodiging. Gelukkig kan je zo goed als alle modellen ook terugvinden op Bol.com en Coolblue (zie tabel hieronder). Je kan ook nog op oneplus.com terecht maar daar zit je met een langere leveringstermijn en niet alle betalingsmethoden zijn beschikbaar.

Waar OnePlus kopen?

Ik heb hieronder de huidige modellen opgesomd met de prijs. Voor meer informatie moet je maar even doorklikken op de links.

OnePlus 8 Pro – 128GB – Zwart899 EuroCoolblueMeer info
OnePlus 8 Pro – 256GB – Groen999 EuroCoolblueMeer info
OnePlus 8 Pro – 128GB – Blauw999 EuroCoolblueMeer info
OnePlus 8 – 128GB – Zwart715 EuroBol.comMeer info
OnePlus 8 – 128GB – Zwart699 EuroCoolblueMeer info
OnePlus 8 – 128GB – Groen699 EuroCoolblueMeer info
OnePlus 8 – 256GB – Groen799 EuroCoolblueMeer info
OnePlus 8 – 256GB – Zilver799 EuroCoolblueMeer info
OnePlus 7T Pro – 256GB – Blauw719 EuroCoolblueMeer info
OnePlus 7T – 128GB – Blauw549 EuroCoolblueMeer info
OnePlus 7 – 256GB – Zwart552 EuroBol.comMeer info

Tot slot kan ik enkel nog zeggen dat het voor mij een positieve verandering was om over te stappen van Apple en hun iOS systeem naar de fantastische OnePlus met Android systeem. Heb je vragen, stel ze dan gerust hieronder in een reactie.

O ja, hier vind je trouwens een massa leuke hoesjes terug voor je OnePlus: Oneplus hoesjes op Bol en Oneplus hoesjes op Coolblue. Ik zelf heb er eentje van Otterbox, die kan tegen een stootje 😉

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *