fbpx

Hoe online bestellen bij Ikea?

IKEA België is gestopt met de Home Shopping-service die klanten de mogelijkheid bood te bestellen online via website, fax,post,telefoon of mail. IKEA wil zich namelijk concentreren op haar formule als cash & carry woonwarenhuis.

Wat echter wel mogelijk is,en wat wijzelf zeer interessant vinden om de gebruiken, is de voorraadinformatie die op de website staat geafficheerd. De hele Ikea catalogus staat online en bij elk product kan je bekijken hoeveel stuks er nog voorradig zijn bij elke Ikea winkel in België. Hoe doe je dat precies?

Stap 1: Ga naar http://www.ikea.com/be/nl/ en surf naar een productfiche (vb. De Liatorp boekenkast)
Stap 2: Selecteer in de productfiche de Ikea vestiging in uw buurt
Stap 3: we krijgen te zien dat er nog 11 exemplaren van de boekenkast voorradig zijn en kunnen dankzij de voorraadprognose een inschatting bekijken van het aantal stuks dat de komende dagen voorradig zal zijn

Tijdens het online winkelen en dus het consulteren van de voorraad op Ikea.com/be/nl krijg je dus normaal gezien volgende schermen te zien:

hoe online shoppen bij Ikea 1 hoe online shoppen bij Ikea 2 hoe online shoppen bij Ikea 3

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

1 gedachte over “Hoe online bestellen bij Ikea?”

  1. Ik heb geen auto,woon in belgie en kan met geen mogelijkheid een online bestelling bij ikea belgie bestellen en geleverd krijgen. Ik moet eerst zonder auto naar de winkel komen om de bestelling te bevestigen!!
    Ikea nederland is alleen maar te bereiken via 0900- nummer, iets wat ik vanuit belgie niet kan bellen!!
    Daar zit je dan te kijken….met je ikea bestellijstje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *