fbpx

Hoe ontstressen in stijl? De nieuwste trends in relaxzetels

Jouw woning is dé plek waar je lekker tot rust wilt komen. Misschien wil je ontstressen na een lange werkdag, als de kids naar school zijn of als je geniet van een welverdiend lang weekend vrij of een langere vakantie. Meubilair van hoge kwaliteit kan daar voor een erg groot deel aan bijdragen. Zoek bijvoorbeeld wat meer informatie over een relaxzetel op. Want dit meubelstuk staat zo bekend om de vele comfortabele voordelen. Wat de grootste trends zijn van dit moment – en die dus ook zeker het overwegen waard zijn voor je eigen interieur – lees je in dit blog.

Rustige kleuren zijn gewilder dan ooit op het gebied van het interieur

Verdiep je je een keer goed in het aanbod aan zetels van een specialist dat er vandaag de dag is? En maak je bijvoorbeeld de keuze voor een hoogwaardige en luxe sta op zetel van meubelzorg.be? Dan is een van de keuzes die je moet maken het bepalen van de kleur van de zetel. Het valt je dan misschien al snel op dat je de keuze hebt uit een divers aanbod aan rustige kleuren. Aardse tinten, zoals beige, grijs en (gebroken) wit, zijn bijzonder gewild op dit moment. De kleuren passen haarfijn binnen verschillende soorten woonstijlen en hebben een erg tijdloze uitstraling.

Ga voor extra gemak en kies voor een elektrisch bedienbare relaxzetel

De kers op de taart? Dat is de elektrische bediening van een relaxzetel. Je kunt bijvoorbeeld de beensteun helemaal naar wens aanpassen. Maar ook de rugleuning is elektrisch te verstellen. Ideaal als je graag even onderuit wilt zakken met een goed boek en een lekkere kop thee. Of als je zelf wat minder goed ter been bent – en daardoor merkt dat je wat lastig op kunt staan en kunt gaan zitten in de zetel.

Stem de stijl van de relaxzetel af op de rest van het interieur bij jou in de woning

Is het de hoogste tijd om je woning te upgraden met een fijne en comfortabele relaxzetel? Dankzij het brede aanbod aan kleuren en materialen, is er voor iedere persoonlijke smaak volop aanbod. Maar je kunt op deze manier de relaxzetel ook erg makkelijk integreren in het bestaande interieur. Benieuwd geraakt? Neem dan eens een keer een kijkje in de collectie van een specialist en haal je favoriete sta op zetel in een mum van tijd in huis.

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *