fbpx

Hoe Pinterest bord geheim maken?

Hoe Pinterest bord geheim maken? Als je Pinterest gebruikt dan kan het soms handig zijn om een prikbord geheim of verborgen te maken. Op die manier kan jij alleen dit bord bekijken. Ga je bijvoorbeeld een feestje organiseren voor je vriendin en wil je ideetjes van Pinterest opslaan zonder dat ze dit kan zien? Geen probleem, we tonen hieronder hoe je dit moet doen. We tonen het op onze smartphone omdat we vermoeden dat de meeste onder jullie vooral Pinterest gebruiken via de app.

Stap 1

Open de app en ga naar het bord dat je verborgen wilt maken (of maak een nieuw bord aan). In dit voorbeeld is dit zeer toepasselijk het bord “Hoedoen.be” 🙂 En tik vervolgens op het pennetje links bovenaan.

IMG_3208

Stap 2

Zet nu onderaan het bolletje van links naar rechts naast “verborgen bord”.

IMG_3209

Stap 3

Je bord is nu geheim! Dit zie je ook aan het slotje dat onderaan de titel van je prikbord titel staat. Dit icoontje stond er daarnet nog niet.

IMG_3210

Om het bord terug openbaar te maken doe je exact hetzelfde alleen schuif je het bolletje terug naar links. Er wordt nu wel in een melding gevraagd om dit te bevestigen. Je pins van dit bord worden nu immers zichtbaar niet alleen voor je volgers maar in de zoekresultaten en op je profiel.

IMG_3211

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *