fbpx

Hoe reactie of comment op Facebook verwijderen?

Plaatste er iemand een ongepaste commentaar bij een van jouw foto’s of berichten? Of heb je zelf een reactie geplaatst waar je achteraf spijt van hebt? In beide gevallen is er geen reden tot paniek want je kan zo’n reactie terug wissen. Eigenlijk is het vrij makkelijk om zo’n comment terug te verwijderen, we tonen je in onderstaand voorbeeld hoe je dat doet:

1. Reactie van iemand anders

Als er iemand ongepast reageerde op een bericht of foto van jou op je eigen tijdslijn, kan je meteen die reactie verwijderen. Al wat je hoeft te doen is op je PC naar de reactie in kwestie te gaan en met je cursor op de reactie te gaan staan. Spontaan verschijnt er een X teken rechts van de reactie. Door nu op de X te klikken, verwijder je meteen iemands reactie.

Op de foto hieronder toon ik wat je normaal gezien te zien krijgt:

facebook reactie verwijderen 1

2. Een reactie van jezelf

Ook als je zelf ongepast hebt gereageerd op de tijdslijn van iemand anders en er spijt van krijgt, kan je je commentaar terug verwijderen of zelfs aanpassen. Ga naar het bericht in kwestie en plaats je cursor op je eigen reactie. Er zal een potloodje verschijnen naast je reactie. Door op dat potloodje te klikken, kan je je comment nu bewerken of verwijderen.

Het resultaat ziet er zo uit:

facebook reactie verwijderen 2

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *