fbpx

Hoe Scarlet webmail gebruiken?

Zoals bij alle providers van internet in Vlaanderen, heb je ook bij Scarlet internet de mogelijkheid om je eigen mailadres aan te maken. Dit eindigt dan logischerswijs op @scarlet.be.

Je kan deze mailbox instellen op je pc of Macbook door gebruik te maken van bepaalde software. De meeste bekende zijn Outlook, Thunderbird,…

Maar wist je ook dat je deze programma’s niet nodig hebt om mails te kunnen lezen, schrijven en versturen? We tonen hieronder hoe je Scarlet webmail kan gebruiken zonder de nodige software of programma’s.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Stap 1

Ga naar www.scarlet.be of klik op bovenstaande button om de website van Scarlet te openen. Scarlet webmail gebruik je immers direct op de website van Scarlet. Je hoeft hiervoor geen software te downloaden of installeren.

Klik nu rechtsboven op “webmail”.

Stap 2

Een nieuw venster opent zich waarin je je gebruikersnaam en paswoord moet invullen. Klik vervolgens op “login” en je bent aangemeld voor je Scarlet email via webmail.

Eenvoudiger kan het niet 😉

Bron: scarlet.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *