fbpx

Hoe Spotify wachtwoord veranderen?

Wil je je Spotify wachtwoord wijzigen? Dan tonen wij je in enkele stappen hoe je het kan aanpassen:

3 stappen

 

1) Profiel

Ga naar https://www.spotify.com/be-nl/ en log in met uw huidige paswoord. Je belandt zo in de pagina account, maar selecteer in het navigatiemenu bovenaan het item “Profiel”.

spotify wachtwoord veranderen 1

 

2) Voer nieuw wachtwoord 2x in

Scroll naar beneden op de pagina Profiel tot je het item “Wachtwoord wijzigen” aantreft. Vul het nieuwe wachtwoord dat je wil tweemaal in. Je zal ook een belangrijke melding te zien krijgen: “Vul deze velden in als je je wachtwoord wil wijzigen. Om je wachtwoord veiliger te maken, gebruik een combinatie van hoofdletters, kleine letters, cijfers en speciale tekens zoals @, % en !.Helaas verlies je met het wijzigen van je wachtwoord de Spotify-muziek die je offline hebt opgeslagen. Synchroniseer deze muziek opnieuw zodra je het nieuwe wachtwoord hebt ingesteld.”

spotify wachtwoord veranderen 2

 

3) Profiel opgeslagen

Wanneer je nadien de melding “Profiel opgeslagen” in het groene balkje te zien krijgt, wil dat zeggen dat je je paswoord correct hebt veranderd. Je kan voortaan met dit wachtwoord inloggen.

spotify wachtwoord veranderen 3

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *