fbpx

Wachtwoord van eBay vergeten, wat nu?

Het kan bij ons allemaal overkomen dat we ons eBay wachtwoord vergeten. In dit artikel leggen we uit hoe u uw wachtwoord kunt herstellen wanneer het gebeurt:

5 stappen

 

1) Wachtwoord vergeten?

Ga naar https://signin.benl.ebay.be/ en klik rechtsboven op Inloggen. Onder het veld Wachtwoord, zie je een link “Wachtwoord vergeten?”, dat is de link die je moet hebben.

ebay wachtwoord vergeten 1

 

2) E-mailadres invullen

Voer het e-mailadres in waarmee u bij eBay bent ingeschreven of voer uw gebruikersnaam in als u uw geregistreerde e-mailadres op eBay bent vergeten. Klik dan op de button “Doorgaan” eronderGa nadien naar je e-mail inbox, waar je instructies zal terugvinden om je wachtwoord te resetten.

ebay wachtwoord vergeten 2

 

3) Link in de e-mail

Om je wachtwoord te herstellen en terug toegang te krijgen tot je account, klik je op de link in de e-mail of plak je de link in je browser.

ebay wachtwoord vergeten 3

 

4) Kies nieuw wachtwoord

Voer vervolgens het nieuwe wachtwoord dat je wenst twee keer in (mix kleine letters, hoofdletters en cijfers door elkaar om een sterk paswoord te creëren) en klik op “Verzenden”. Je hebt nu een nieuw paswoord gekozen dat je voortaan kan gebruiken.

ebay wachtwoord vergeten 4

 

5) Bevestiging

“Bedankt om je wachtwoord te resetten. Log voortaan in met je nieuwe paswoord”.

ebay wachtwoord vergeten 5

 

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *