fbpx

Hoe style je jouw handtas? 

Een handtas is misschien wel een van de belangrijkste onderdelen van je outfit. Het is niet alleen praktisch om je essentiële benodigdheden in weg te steken, maar het bepaalt ook de uitstraling van je totale outfit. De keuze van je handtas bepaalt eigenlijk je look: het kan je outfit volledig opwaarderen of net volledig naar beneden halen. Denk er dus op voorhand goed over na! 

The basic 

Net zoals elke vrouw een little black dress in haar kleerkast heeft hangen, zou ze ook een zwarte handtas in huis moeten hebben. Nog niet het geval? Niet langer twijfelen dan! Een zwarte handtas matcht echt met elke outfit. Net omdat het om zo’n tijdloos item gaat, zou ik de grote merken niet schuwen. De prijs zal iets hoger liggen, maar je zal er nog jaren enorm veel plezier van hebben. Denk aan een prachtige zwarte Gucci handtas of eentje van Michael Kors.   

Contrast 

Als je handtas in contrast is met de rest van je outfit, voeg je onmiddellijk een beetje extra pit toe aan je look. Een eerder neutrale outfit met een felgekleurd heuptasje springt bijvoorbeeld direct in het oog. Een stoere outfit kan je bijvoorbeeld ook combineren met een girly handtas. Of net omgekeerd. Dat speelse effect staat je goed!  

Eigen stijl

Met een handtas kan je ook je eigen stijl in de verf zetten. Moet je naar een huwelijksfeest in de herfst? Dan kan je een high fashion suède handtasje bij je lange mantel dragen. Wil je een sporty chic outfit deze winter?  Dan kan je een winterjas voor dames combineren met een stoere zwart leren handtas. Ga je voor de vintage look? Dan kan je misschien zelfs nog een bijpassend handtasje in de kast van je mama (of oma) vinden. 

Kleur 

Zoek je een excuus om een nieuwe handtas te kopen? Dan zijn de nieuwe winterkleuren jouw redding! Naast neutraal zwart en wit, komen er verrassend veel kleuren aanbod in Tagwalk, dé modezoekmachine. Goed nieuws dus voor de kleurenliefhebbers onder ons. Een zwart handtasje heb je niet meer nodig, want dat zou je al in je kast moeten hebben. Een rood heb je misschien, maar een geel of een violet spot je misschien wel binnenkort in een van je favoriete winkels. Een beetje kleur zal ons in elk geval helpen om de donkere wintermaanden door te komen. 

Hopelijk hebben deze tips je een beetje inspiratie gegeven, maar het belangrijkste blijft: draag vooral dat waarbij je jezelf goed voelt. 

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *