fbpx

Hoe breng je meer spanning in de slaapkamer?

Als je al een tijdje samen bent met je partner verval je vaak in hetzelfde patroon of dezelfde standjes in bed. Dat is dan misschien wel lekker, maar echt spannend is het natuurlijk niet. Met deze tips creëer je weer opnieuw opwinding in de slaapkamer. 

Begin al buiten de slaapkamer

Meer actie in de slaapkamer begint vaak erbuiten. Voorspel kan lang op voorhand beginnen. Laat je partner subtiel, of minder subtiel, weten wat je in gedachten hebt voor later en warm elkaar zo langzaam op. Dat kan met subtiele berichtjes, een pikante foto, een hint van sexy lingerie wanneer je partner thuiskomt, of zelfs een veelzeggende blik. Wedden dat het effect nadien in de slaapkamer duidelijk te merken zal zijn? Als je al in de slaapkamer geraakt…

Mason jar 

Dan is het wel leuk om opnieuw wat speelsheid te introduceren en het lot mee te laten bepalen wat jij of je partner kunnen doen om elkaar te verwennen en te plezieren. Dat kan met een stel naughty dobbelstenen, maar waarom ga je niet zelf aan de slag? Schrijf de standjes of de handelingen die je lekker vindt en die je opwinden op kleine papiertjes en stop die in een glazen pot. Je kan dan om beurten met je partner een papiertje trekken en uitvoeren wat erop staat. Je weet nooit wat er volgt, maar het zal gegarandeerd lekker zijn. 

Sextoys

Bij sextoys denk je vaak aan masturberen, maar met die speeltjes kan je elkaar ook geweldig opwinden. Heel wat sextoys zijn ook perfect met z’n tweeën te gebruiken en kunnen het genot alleen maar verhogen. Ga samen op ontdekking en probeer het!

Masturbeer

Goeie seks begint met zelfkennis. Hoe beter je zelf weet wat je lekker vindt, wat je opwindt en wat je de beste orgasmes bezorgt, hoe gemakkelijker het wordt om dit aan je partner te communiceren. En de beste manier om dat te ontdekken is zelf aan de slag te gaan. Masturberen dus, met of zonder speeltjes zoals een vibrator of kunstvagina. Of nog beter: masturberen met je partner erbij. Zo kan je heel gemakkelijk duidelijk maken wat je lekker vindt en het is bovendien super opwindend om je partner zo bezig te zien. De kans is dus groot dat het niet bij masturberen alleen blijft. 

Experimenteer

Verandering van spijs doet eten, zegt het gezegde. Dat is ook zo in je relatie met je partner. Tijd dus om een keer iets nieuws te proberen. Heb je fantasieën die je wel eens wil uitproberen? Iets dat je wil doen om je partner te verwennen? Misschien een verlangen om een keer een standje uit te proberen, of een niet zo alledaagse locatie? Praat erover met je partner en ga samen op ontdekkingstocht. 

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *