fbpx

Hoe tickets kopen voor de Rode Duivels?

De Rode Duivels zijn de laatste jaren aan een zeer sterke periode bezig. Met als hoogtepunt de derde plaats op het WK 2018. De vraag naar tickets voor onze nationale voetbalploeg is dan ook exponentieel gestegen. En in de wetenschap dat er meer en meer malafide websites zijn die verkopers zijn tickets, leek het ons interessant de enige manier uit te leggen hoe je aan geldige tickets voor de Rode Duivels kan geraken.

WEbsite Belgische voetbalbond

Het zal je misschien niet verbazen maar de enige ticketverkoop gaat via de nationale voetbalbond, de KBVB. Op hun website www.belgianfootball.be klik je in het menu door naar “TICKETS” en dan heb je een overzicht van de huidige ticketverkoop.

Tip: de nieuwsbrief

De tickets kan je niet heel lang tevoren aankopen. Daarom is het interessant om je in te schrijven op de nieuwsbrief van de Belgische voetbalbond. Op die manier wordt je al eerste op de hoogte gebracht van de losse ticketverkoop. Inschrijven op de nieuwsbrief van de KBVB doe  je hier: http://www.belgianfootball.be/nl/scrhijf-je-op-onze-nieuwsbrieven.

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *