fbpx

Hoe TV kopen met ecocheques?

Kan je een nieuwe televisie aankopen met ecocheques? Het is een veelgestelde vraag als het gaat over de producten die je kan kopen met eco cheques.

De ecocheques zijn in het leven geroepen als extra voordeel bovenop je loon om “energiezuinige producten” mee aan te kopen. Producten die het huishouden energiezuiniger maken zoals bijvoorbeeld vaatwassers, thermostaten, koelkasten,… Maar zit een nieuwe TV ook tussen deze producten? We zochten het voor je uit!

TV betalen met ecocheques?

Ja het kan! Niet alle tv’s maar wel diegene die het A+energielabel dragen kunnen met ecocheques betaald worden. Je kan dus ecocheques gebruiken voor het kopen van een TV.

De vraag is nu natuurlijk: welke televisies zijn dit en waar kan je ze kopen? We hebben de grootste webshops bekeken en hieronder opgelijst. We hebben zowel een link naar de “ecocheques-televisies” als een linkje naar alle tv’s per webshop genoteerd.

Conclusie: je kan een groot aantal televisies online kopen met je ecocheques, enkel bij Bol.com kan je deze niet aankopen.

Wil je liever je ecocheques aan iets anders besteden? Dan hebben we een handige lijst samengesteld met alle winkels waar je terecht kan met je ecocheques.

BEKIJK LIJST MET WINKELS >
The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *