fbpx

Hoe een Visa kaart online aanvragen?

Hoe kan je online een Visa kaart aanvragen bij de vier Belgische grootbanken? Deze pagina legt je simpel uit hoe je dat doet.

Stap 1: Weeg voor je een Visa aanvraagt de voor- en nadelen af
Belangrijkste voordelen: Met een Visa kaart kan je wereldwijd (ook op alle websites die het Visa logo afficheren bij betaalopties) betalen. Via je online banking of smartphone app behoud je overzicht op je lopende uitgaven. Uitgegeven bedragen worden ook pas bij het begin van de volgende maand van je rekening gehouden.
Belangrijkste nadelen: Fraude komt veel vaker voor bij een Visa kaart dan bij een gewone bankkaart, let er dus op dat je betaalt via beveiligde sites. Er zijn jaarlijkse kosten verbonden aan het houden van een Visa kaart, soms zit je er ook aan vast voor een minimum aantal jaren. Ook voor het opnemen van cash geld aan de automaat worden vaak extra kosten aangerekend.

Stap 2: Vraag een Visa kaart aan via je bank
Ben je klant bij een van de 4 Belgische grootbanken? Dan kan je makkelijk online een Visa Classic kaart aanvragen bij KBC, ING, BNP Paribas Fortis of Belfius.

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *